Uważamy, że restauracja to pewnego typu scena, na której główną role grają nasi goście. To właśnie dla Was tworzymy to miejsce – dla Was tworzymy ten spektakl.
Pierwsze skrzypce w naszej restauracji grają serwowane przez nas dania. Oryginalne kompozycję, najwyższej jakości produkty, malują na naszych talerzach wyśmienite kreacje. Każdego roku, prezentujemy dwa odrębne sezony naszej karty dań: wiosna-lato oraz jesień zima. Ponieważ rutyna odbiera sztuce wolność, kilka razy w roku w naszym kulinarnym line-upie, przedstawiamy limitowane sezonowe menu. Reżyserami smaku są utalentowani i nagradzani kucharze, Piotr Jarynowski &Sławek Gutowski.
Świadomi jak ważne w kulinarnym show jest przestrzeń do cieszenia się smakiem, wybraliśmy wyjątkowe miejsce. Tutaj nazwa mówi sama za siebie, Muzeum Emigracji, historyczny budynek Dworca Morskiego. Nasza scenografia to loftowe wnętrza z panoramicznym widokiem na port Marynarki Wojennej, które dopełniają całości. Błękit fal oraz bezustanny ruch statków jest imponującym dodatkiem do głównego widowiska w środku restauracji.
Kolejnymi jakże istotnym aktem naszego spektaklu jest starannie wyselekcjonowana kolekcja win oraz autorska karta koktajli, tworzona przez Radosława Filipkowskiego.